Door:

Waar is LENNY mee bezig?

  Momenteel is Lenny samen met zijn band (The Leather Jackets) druk bezig om zijn nieuwe album op te nemen. Door technische problemen zal het album naar verwachting in Maart uit komen. Ben je ook benieuwd naar de ontwikkeling hiervan? Check dan regelmatig de website of kijk op www.facebook.com/lennyryan. Hier zal wekelijks een update zijn.

Lees verder…

Door:

Babylon Boy

Download onze nieuwe single nu op ITunes:

 

https://itunes.apple.com/nl/album/babylon-boy-single/id607735141

 

Door:

Zero’s Klassieker!

15-02-2013

Vandaag mochten wij een bezoek brengen aan Giel Beelen in de studio van 3FM.

Wij waren blij dat we mochten komen om een Zero’s nummer te spelen en te bedenken.

Omdat wij eer gister als Afterparty van ‘Doe Maar’ in de HMH gespeeld hebben, hadden wij niet veel tijd om dit nummer te oefenen of te bedenken.

Dus tijdens de opbouw van de afterparty hebben wij dit nummer bedacht en in elkaar gezet, waarna wij een avond hadden om alles te oefenen.

Want de volgende ochtend speelden we al bij 3FM. Het resultaat is naar mijn zin, en klinkt erg goed!

Ook benieuwd?! Check dan de site van Giel.

 

 

 

http://giel.vara.nl/media/212586

 

 

 

 

 

 

Greetz Lenny

Door:

House of Marley event

We speelden op het Nederlandse House of Marley launch event op vrijdag 1 juni 2012 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Naast prominente gasten als Ben Saunders, Lenny Ryan, Ruben Schaken, Guyon Fernandez en Geoffrey Castillion was niemand minder dan Bob Marley’s zoon Rohan Marley aanwezig.
De beelden zijn van XiteTV. Gepresenteerd door Dyantha Brooks

Door:

De Huisgenoot

Er is veel gebeurt als ik terugblik op de afgelopen 2 jaar. Ik ben voor het eerst op mezelf gaan wonen. Dit was voor mij een hele grote stap omdat ik voorheen best wel door mijn moeder onderhouden werd. Mijn moeder kookte voor me, waste mijn kleren enz. Ik werd gebeld door een bekende (Lenny Keylard) waar ik eerder een videoclip voor had gemaakt. Tijdens het maken van de videoclip en de keren dat ik terug kwam om mijn vorderingen te laten zien, speelden we samen wat liedjes op de gitaar. Hij vroeg of ik geïnteresseerd was om in een flat in Amsterdam west te wonen voor een goede prijs.

Na lang twijfelen stemde ik toe. Het was ook wel tijd om deze stap te maken en niet langer afhankelijk te zijn van wat mijn moeder voor me kookte.
Hij vertelde dat hij mee ging doen aan een nieuwe talentenshow op tv. Een talentenjacht waar het alleen om je stem ging en niet zozeer om het plaatje. Zijn doel met deze deelname was om reggae weer aan het Nederlandse publiek aan te wakkeren. Ik was niet echt onder de indruk. Hij als vertolker van Reggae bij een talentenshow, dat zou nooit iets worden. Het tegenovergestelde gebeurde.

Zijn auditie zorgde voor een hype in commercieel Nederland. Lenny werd ontzettend populair en werd de Nederlandse Bob Marley genoemd. Het plaatje klopte en alles viel op zijn plaats. De titel is ontstaan tijdens de talentenshow. Ik werd door de cameraploeg als ik geïnterviewd werd nooit bij naam genoemd, maar als “de huisgenoot” van Lenny. Ze kende me goed omdat ik als vaste gast bij elke show was. Na de talentenshow is het altijd de vraag hoe het verder zal gaan met een artiest. Hij kwam in de liveshows en heeft er een platencontract en een album aan over gehouden.